اگر برای خرید ترون به دنبال یک بستر امن میگردید و کارمزد معاملات نیز برای شما اهمیت بالایی دارد، بهترین انتخاب برای شما صرافی ارزپایا است. کارمزد معاملات در صرافی ارزپایا برابر ۰.۰۰۲ است که در مقایسه با سایر صرافیهای ایرانی بسیار کمتر است. برای ثبت نام در صرافی ارزپایا روی این لینک کلیک کنید.
تحلیل تکنیکال ترون آپدیت ۹ مرداد ۱۴۰۱
تحلیل تکنیکال ترون را با تایم فریم هفتگی آغاز میکنیم. ترون در تایم فریم هفتگی در یک کانال صعودی قرار دارد که تعداد تاچهای بالای قیمت به سقف، کف و میدلاین این کانال، اعتبار آن را افزایش میدهد. البته شیب این کانال زیاد نیست و میتوان تاحدودی آن را خنثی هم محسوب کرد.
اگر تایم فریم خود را روزانه کنیم و یک فیبوناچی اصلاحی بر روی قیمت بیندازیم، متوجه درجا زدن قیمت زیر سطح مقاومتی ۰.۶۱۸ فیبوناچی میشویم. این سطح یکی از مهمترین سطوح مقاومتی فیبوناچی محسوب میشود و شکست آن برای قیمت میتواند بسیار حیاتی باشد.
برای کامل کردن تحلیل قیمت ارز ترون از یک میانگین متحرک ۱۰۰ روزه هم استفاده میکنیم. اگر به تصویر زیر دقت کنید، میانگین متحرک ۱۰۰ روزه نیز در نقش یک مقاومت برای قیمت عمل کرده و مماس شدن آن با سطح ۰.۶۱۸ فیبوناچی میتواند قیمت ۰.۰۷ دلار را برای ترون به یک سطح مقاومتی بسیار مهم تبدیل کند.
اگر فیبوناچی و میانگین متحرک قیمت را از صفحه حذف کنیم و صرفا بخواهیم سطوح را مورد بررسی قرار دهیم، بهوضوح میتوان سطح ۰.۰۶۳ دلار را اصلیترین حمایت قیمت و سطح ۰.۰۷ دلار را مهمترین مقاومت ترون برشمرد. در صورت خروج قیمت از هر سمت میتوانیم شاهد شکلگیری روند صعودی یا نزولی از قیمت باشیم. خرید ترون روی قیمت ۰.۰۶۳ دلار با هدف فروش آن در قیمت ۰.۰۷ دلار میتواند کمریسک باشد. درصورت شکست سطح حمایتی ۰.۰۶ دلار این تحلیل فاقد اعتبار است.
تحلیل تکنیکال ترون ۲۶ آذر ۱۴۰۰
در تصویر زیر چارت قیمتی ارز دیجیتال ترون به همراه اندیکاتور MACD نشان داده شده است. لازم به ذکر است اندیکاتور MACD از دو خط میانگین متحرک تشکیل شده که رابطه های مخصوص به خود را دارد. خط آبی را خط مکدی و خط قرمز را خط سیگنال می گویند.
بر اساس قوانین تحلیل تکنیکال هنگامی که خط آبی یعنی خط مکدی از زیر صفر خط سیگنال یعنی قرمز را از پایین به بالا بشکند، یعنی روند قیمتی صعودی خواهد شد و هنگامی که این اتفاق بر عکس باشد یعنی خط مکدی از بالا به پایین خط سیگنال را قطع کند روند ریزشی می شود. این نکته بارها در مورد ارز دیجیتال ترون مورد تایید قرار گرفته است و همانطور که در تصویر بالا نقاط قطع خط مکدی و سیگنال با مربع های قرمز رنگ مشخص شده است، صعود یا ریزش ارزدیجیتال ترون هم ارز با تقاطع مکدی و سیگنال مشهود است. در حال حاضر در تایم فریم روزانه خط مکدی در ارزدیجیتال ترون از سطح زیر صفر به خط سیگنال مماس شده است، ولی همچنان آن را قطع نکرده است. در صورت قطع خط سیگنال و داشتن یک کندل بلند سبز می توان امید به بازگشت قیمت داشت.
روش دیگر سیگنال گیری از MACD با استفاده از واگرایی های آن با نمودار قیمتی است. هنگامی که حرکت خط مکدی مطابق با چارت قیمتی نباشد، واگرایی منفی رخ داده است. مثلا روند قیمت در نمودار مثبت است اما شیب خط مکدی منفی، یا قله ای بالا تر از قیمت قبلی زده ولی قله مکدی پایین تر از قله قبل است. در این حالت احتمال ریزش با وجود روند فعلی مثبت محتمل است. این احتمال به صورت برعکس نیز صادق است است. یعنی روند نزولی ولی خط مکدی صعودی باشد. حال با استفاده از این روش نگاهی دوباره به چارت ترون می اندازیم.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می شود این واگرایی منفی در ارز دیجیتال ترون رخ داده است، به طوری که دو قله چارت قیمتی با شیب مثبت نسبت به هم قرار دارند ولی در MACD این شیب منفی است که از قبل پیش بینی کننده نزول رخ داده بود.
اما روند نزولی ترون تا کجا ادامه می یابد؟ در تحلیل قیمت ترون قبلی احتمال ریزش ترون تا سطح ۰.۰۷ تتری را داده بودیم که رخ داد، اکنون ترون در محدوده مهمی است و اگر این سطح ها یعنی ۰.۰۸ و ۰.۰۷ تتری از دست برود سقوط بیشتر محتمل است و بازگشت به قله های قبلی زمان بر خواهد شد. در غیر این صورت بازگشت تا ۰.۱۲ می تواند اتفاق بیافتد.
برای پیش بینی روند ترون باید منتظر ماند تا ببینیم رفتار ترون در سطح مهم ۰.۰۸ یا ۰.۰۷ تتری چگونه است.
مقاله پیش رو صرفا یک تحلیل است و پیشنهاد خرید یا فروشی را مطرح نمی کند.
درباره ترون
ارز دیجیتال ترون یک پلتفرم غیرمتمرکز مبتنی بر بلاک چین است که با هدف انتشار و تولید محتوای دیجیتالی ایجاد شده. این رمز ارز بستری مناسب برای تولیدکنندگان محتوا فراهم میکند که بتوانند در ازای محتوای تولید شده و بازدید کاربران، به درآمدزایی برسند. توکن بومی شبکه ترون، ترونیکس (Tronix) یا TRX است که در حال حاضر در لیست ۲۰ ارز برتر دنیا قرار دارد.
ایده ایجاد ترون در سال ۲۰۱۷ شکل گرفت و در ابتدا روی بلاک چین اتریوم راهاندازی شد. پس از یک سال و در سال ۲۰۱۸، ترون از شبکه ERC20 به شبکه اختصاصی خودش منتقل شد. شبکه ترون با پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و برنامههای غیرمتمرکز (Dapps) یکی از اصلیترین رقیبهای اتریوم محسوب میشود.
شبکه ترون براساس پروتکل DPOS فعالیت میکند. این مکانیسم اجماع باعث افزایش سرعت و کاهش هزینه تراکنشها در شبکه ترون شده و آن را در مقایسه با شبکه اتریوم در جایگاه بسیار بالاتری قرار میدهد. در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد از عرضه کل تتر، بزرگترین استیبل کوین دنیا، از طریق شبکه ترون جابهجا میشود. در ادامه با تحلیل تکنیکال ترون آشنا میشویم.
تحلیل تکنیکال ترون چیست؟
برای تحلیل تکنیکال یک ارز دیجیتال مانند ترون، راههای مختلفی وجود دارد که در ادامه آنها را بیان میکنیم. از محبوبترین روشهای تحلیل رمز ارزها در میان تحلیلگران دنیا، میتوان به تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی اشاره کرد. بیشتر تحلیلگران بر سر این موضوع توافق دارند که برای دستیابی به بهترین نتیجه باید همزمان یک رمز ارز را با این دو روش تحلیل کرد.
تحلیل تکنیکال ترون بهمعنای بررسی قیمت این کوین در گذشته با هدف پیش بینی قیمت آن در زمان آینده است. سایت Tradingview در سالهای اخیر به محبوبترین سایت تحلیلی تبدیل شده است که اکثر مردم برای تحلیل تکنیکال از آن استفاده میکنند. در Tradingview حتی میتوان نمودار تکنیکال ترون را که سایر تحلیلگران منتشر کردهاند مشاهده کرد. در ادامه بهترین روش تحلیل تکنیکال ترون را به شما معرفی میکنیم.
روش تحلیل تکنیکال ترون
برای تحلیل تکنیکال ترون سبکهای تحلیلی مختلفی وجود دارد که هر فرد با توجه به تجربه و دانش خود، از یک یا چند مورد آن استفاده میکند. این روشها شامل الگوهای هارمونیک، پرایس اکشن، ایچیموکو و غیره میشود. در حال حاضر در بازار رمز ارزها پرایس اکشن محبوبترین سبک تحلیلی محسوب میشود. بههمین علت میتوان گفت که استفاده از این روش برای تحلیل نمودار تکنیکال ترون میتواند نتیجه مناسبی برای شما بههمراه داشته باشد. در پرایس اکشن، از اسیلاتورها و اندیکاتورها خیلی کم استفاده شده و افراد تمرکز خود را بیشتر روی تحلیل رفتار کندلها میگذارند.
پیشبینی قیمت ترون برای سال ۲۰۲۲
قیمت ترون در سال ۲۰۲۲ به همراه سایر آلتکوینها یک روند نزولی فرسایشی را تجربه کرد. با این حال قیمت ترون نسبت به برخی کوینها عملکرد بهتری داشته است، حتی در برههای همزمان با اصلاح قیمتی بیت کوین، قیمت ترون درحال رشد بود.
اگر بخواهیم از تحلیل تکنیکال ترون برای پیشبینی قیمت استفاده کنیم، با توجه به وضعیت بد بازارهای جهانی و اقتصاد کشورهای توسعهیافته بعید بهنظر میرسد که تا پایان سال ۲۰۲۲ شاهد شکلگیری یک روند صعودی پرقدرت از بیت کوین و سایر رمز ارزها باشیم. طبق نمودار تکنیکال ترون، این ارز برای صعود باید مقاومت مهم خود را در قیمت ۰.۰۷۱ دلار بشکند تا بتواند به سمت اعداد بالاتر حرکت کند. همچنین تا زمانی که ترون در کانال صعودی خود در تایم فریم روزانه و هفتگی قرار دارد، روند صعودی آن ادامهدار خواهد بود.
سوالات متداول
از کدام روش برای تحلیل ترون در این مقاله استفاده شده است؟
در این مقاله از روش پرایس اکشن برای تحلیل تکنیکال ترون استفاده شده است.
در کدام تایم فریم ها تحلیل تکنیکال ترون انجام شده است؟
ما در این مقاله در تایم فریم های روزانه، ۴ ساعته و هفتگی به تحلیل ارز ترون پرداختهایم.
بهترین صرافی ایرانی برای خرید ترون کدام است؟
صرافی ارزپایا از آن جایی که سرعت و امنیت بسیار بالایی دارد و کارمزد خرید در آن نیز مناسب است، بهترین صرافی ایرانی برای خرید ترون و سایر ارزهای دیجیتال است.
ثبت نام در ارزپایا چقدر زمان میبرد؟
فرآیند ثبت نام و احراز هویت در صرافی ارزپایا کمتر از ۱ ساعت زمان میبرد.