ارز دیجیتال تتر یا USDT امروزه به یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین ارزهای دیجیتال دنیا تبدیل شده است. ارزی که حجم معامله آن فراتر از بیت کوین است و سالها است که در لیست ۵ ارز برتر جهان قرار دارد. تتر در حال حاضر با حجم معاملهای بیش از ۳۵ میلیارد دلار در یک روز و ارزش بازاری فراتر از ۶۰ میلیارد دلار، برترین استیبل کوین دنیا محسوب میشود. این ارز که با دلار آمریکا پشتیبانی میشود، قیمتی برابر با ۱ دلار دارد و همین موضوع آن را برای سرمایهگذاران جذاب میکند. سالها است که در نوسانات شدید بازار تتر به پناهگاهی مناسب برای افرادی تبدیل شده که میخواهند از این نوسانات در امان بمانند. با ما همراه باشید تا تتر را فراتر از آن چیزی که هست بررسی کنیم و با مفهومی به نام دامیننس تتر آشنا شویم.
اگر قصد خرید تتر را دارید و برای این کار به دنبال یک صرافی معتبر هستید، میتوانید این ارز را در پلتفرم امن ارزپایا خرید و فروش کنید. صرافی ارزپایا یکی از بهترین و معتبرترین صرافیهای ایرانی است که امکان خرید و فروش بیش از ۷۰ ارز دیجیتال از جمله تتر را با کارمزد ۰.۰۰۲ برای کاربران فراهم کرده است. برای ثبت نام در صرافی ارزپایا روی این لینک کلیک کنید.
دامیننس تتر چیست؟
منظور از دامیننس یک رمز ارز، میزان تسلط آن بر روی بازار کریپتوکارنسی است. بهعبارت سادهتر، وقتی از دامیننس تتر صحبت میکنیم، منظور ما میزان سهم این کوین از ارزش بازار ارز دیجیتال است. برای مثال اگر مارکت کپ رمز ارزها را ۱۰ میلیارد دلار و ارزش بازار تتر را ۱ میلیارد دلار فرض کنیم، دامیننس تتر ۱۰ درصد میشود. فارغ از این مثال، دامیننس Tether در واقعیت حاصل تقسیم ارزش بازار این ارز نسبت به ارزش بازار تمامی رمز ارزها است. اما کاربرد دامیننس تتر چیست؟
Tether مانند ارزهای دیجیتال دارای نمودار است. این نمودار در سایتهای مختلفی از جمله Tradingview نمایش داده میشود. تحلیلگران تکنیکال تلاش میکنند با تحلیل نمودار دامیننس تتر، روند بازار را تعیین کنند. اما چگونه؟
افزایش دامیننس تتر بهمعنای افزایش سلطه این ارز روی بازار رمز ارزها است. بهعبارتی سرمایهگذاران در این حالت در حال فروش رمز ارزهای خود و تبدیل آن به تتر هستند. بههمین دلیل Tether افزایش پیدا کرده است. معمولا پس از این افزایش، قیمت سایر ارزهای دیجیتال نزولی میشود. در مقابل، معمولا زمانی که دامیننس این ارز کاهش مییابد، قیمت سایر رمز ارزها افزایش مییابد. با این حساب میتوان گفت افزایش یا کاهش دامیننس تتر میتواند سیگنالی برای خرید ارز دیجیتال و یا فروش آن باشد. بههمین دلیل در ادامه میخواهیم دامیننس USDT را تحلیل کنیم.
تحلیل تکنیکال دامیننس تتر
برای تحلیل تکنیکال دامیننس تتر از تایم فریم روزانه استفاده میکنیم. در تایم فریم روزانه دامیننس تتر بعد از کف سازی روی محدوده ۵.۸۰٪ وارد یک روند صعودی شد و تا سطح ۷.۸۰٪ افزایش یافت. همچنین بهنظر میرسد که تتر در یک کانال صعودی در حال افزایش است و در حال حاضر در میدلاین این کانال قرار دارد. همچنین محدوده ۷.۸۰٪ یک محدوده مقاومتی محسوب میشود و تتر در گذشته به این محدوده واکنش منفی نشان داده است. این همزمانی در رسیدن دامیننس تتر به میدلاین کانال صعودی و سطح مقاومتی استاتیک (افقی) میتواند نشاندهنده احتمال یک ریزش از Tether باشد.
در صورتی که دامیننس Tether کاهش یابد، احتمالا شاهد افزایش خرید بیت کوین در بازار و افزایش قیمت این ارز باشیم. اما در صورتی که دامیننس تتر موفق به شکست سطح ۷.۸۰٪ شود، میتوانیم شاهد افزایش دامیننس تا محدوده مقاومتی بعدی باشیم. این اتفاق احتمالا موجب شروع یک ریزش جدید در قیمت بیت کوین و بازار کریپتو شود.
تحلیل تکنیکال دامیننس تتر صرفا جنبه آموزشی دارد و پیشنهاد خرید و فروش نیست.
سوالات متداول
دامیننس تتر چیست؟
به صورت کلی دامیننس یک ارز به معنای میزان تسلطی است که آن ارز بر بازار ارزهای دیجیتال دارد. دامیننس Tether نیز به معنای تسلط رمزارز تتر بر روی بازار کریپتوکارنسی است.
دامیننس تتر به چه دردی میخورد؟
افرادی که در حوزه تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال مشغول هستند، با مشاهده این فاکتور میتوانند روند کلی بازار را تشخیص دهند.
تحلیل انجام شده در این مقاله برای چه تاریخی است؟
تحلیل انجام شده در این مقاله مربوط به تاریخ ۱۰ مهر ماه سال ۱۴۰۱ میباشد.
بهترین صرافی ایرانی برای خرید تتر کدام است؟
صرافی ارزپایا با توجه به کارمزد معاملاتی کم، سرعت و امنیت بالا و پشتیبانی ۲۴ ساعته بهترین صرافی برای خرید تتر و سایر ارزهای دیجیتال است.
ثبت نام و احراز در صرافی ارزپایا چقدر زمان میبرد؟