نماد سایت وبلاگ صرافی ارزپایا

📈 دنیای ارز دیجیتال در هفته ای که گذشت، جنجال در بورس تهران و تصمیم مهم برزیل

قانونی شدن رمز ارز ها
۵/۵ - (۱ امتیاز)

 

ارز دیجیتال، مدیرعامل بورس را مجبور به استعفا کرد

در هفته ای که گذشت علی صحرایی مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران از مقامش استعفا کرد و گفت: با تصمیم هیأت مدیره فعلا محمود گودرزی به عنوان سرپرست منصوب شده است. او همچنین از جامعه سهامداران نیز عذرخواهی کرد.
اما این خبر بورسی چه ربطی به ارز دیجیتال دارد؟ قضیه این بود که هفته گذشته خبری منتشر شد که در زیرزمین شرکت بورس تهران، چندین دستگاه استخراج بیت کویناستخراج بیت کوین وجود دارد. طبق معمول شرکت بورس تهران در اولین واکنش این خبر را رد کرد و به شیوه کهنه «تکذیب می شود» متوسل شد اما وقتی ماجرا افشا شد و کار بیخ پیدا کرد، سازمان بورس و اوراق بهادار اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد که تعدادی ماینر در ساختمان این شرکت کشف شده است و رسیدگی به این موضوع در دستور کار کمیته رسیدگی به تخلفات قرار دارد.
این در حالی است که علی صحرایی، مدیرعامل مستعفی شرکت بورس تهران، وقتی برای اولین بار در برابر پرسشی در این خصوص قرار گرفت، گفت: «این موضوع صحت ندارد و آنهایی که آن را مطرح کرده‌اند، اشتباه کرده‌اند». اما بعداً اقرار کرد که استقرار «محدود» دستگاه های استخراج با مصوبه هیأت مدیره بوده است.
بعد از این جنجال ها، شرکت توزیع نیروی برق تهران نیز وارد ماجرا شد و اعلام کرد براساس گزارش مأموران بازرسی از محل، تعداد ۸۲ دستگاه ماینر که در لحظه بازدید این شرکت در مدار قرار نداشتند کشف و ضبط شده، گفتنی است مصارف محل موردنظر تحت بررسی می‌باشد.

دستگیری عاملان پروژه «کینگ مانی»

هفته گذشته همچنین وزارت اطلاعات باند کلاهبرداری پروژه جعلی 📈 ارز دیجیتال «کینگ مانی» را دستگیر کرد و در اطلاعیه ای که مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی این وزارت‌خانه منتشر کرد، تعداد مال‌باختگان این کلاهبرداری «قابل‌توجه» توصیف شده اند.
مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت اطلاعات گفته است:این باند با فریب افکار عمومی و تشویق افراد به خرید و سرمایه‌گذاری در رمزارز جعلی کینگ‌ مانی، مبالغ هنگفتی را از زیرمجموعه‌های خود کسب کرده و با ایجاد نوسانات ساختگی در قیمت رمزارز ادعایی، اقدام به خرید و فروش آن کرده است.
وزارت اطلاعات در پایان گفت: وزارت اطلاعات ضمن هشدار به سوداگران و کلاهبرداران حوزه‌ی رمزارزها، به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند؛ به‌دلیل وجود مخاطرات سرمایه‌گذاری در این قبیل بازارها، توجه بیشتری نمایند.
اما اطلاعات بیشتر درباره این پروژه را ابوالفضل ابوترابی، عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس در گفت و گو با صدا و سیما به مردم داد و گفت «کینگ مانی» بزرگترین پرونده کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال بوده و بیش از ۴,۵۰۰ میلیارد تومان از قربانیان خود کلاهبرداری کرده است.

کوینکس در ایران فیلتر شد

هفته گذشته از روز پنجشنبه خبری میان کاربران ایرانی ارز دیجیتال پخش شد مبنی بر اینکه صرافی ارز دیجیتال کوینکس (CoinEx) ، در ایران فیلتر شده است.
کوینکس را می‌توان بزرگترین یا حتی تنها صرافی بین‌المللی دانست که به‌طور رسمی اعلام کرده است میزبان کاربران ساکن ایران است و پاسپورت ایرانی را برای احراز هویت می‌پذیرد. سایر صرافی‌های خارجی به‌دلیل تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، از پذیرش کاربران ایرانی امتناع می‌کنند یا دست‌کم مدارک ایرانی را برای احراز هویت به رسمیت نمی‌شناسند.
پس از اجباری‌شدن احراز هویت در صرافی بایننس، بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان از نظر حجم معاملات، به‌عنوان یکی از جایگزین‌های اصلی، کاربران ایرانی بیش از پیش در کوینکس ثبت‌نام کردند.
چندی پیش رحیم زارع خطاب، نماینده مجلس، طی‌ نامه‌ای به دادستان کل کشور خواستار مسدودسازی صرافی ارز دیجیتال شده بود و در آن به‌طور خاص به کوینکس اشاره شده بود.

برزیل در مسیر السالوادر

آئورئو ریبیرو ، یک مقام دولت فدرال برزیل ، در مصاحبه با رسانه های محلی این کشور گفته است بیت کوین ممکن است به زودی در برزیل به رسمیت شناخته شود. این سیاستمدار اظهار داشت که برزیلی ها ممکن است در آینده نزدیک بتوانند خانه ، ماشین و حتی فست فود مک دونالد را با ارز رمزنگاری شده خریداری کنند. لایحه ای که ارزهای دیجیتال را تنظیم می کند ، ممکن است استفاده قانونی از دارایی رمز ارز را مشابه السالوادور تأیید کند.
لایحه یادشده موسوم به “قانون بیت کوین” به زودی در صحن علنی مجلس برزیل مطرح خواهد شد و به گفته ریبیرو، این قانون”نوآورانه” می تواند مرجع سایر کشورهایی باشد که مایل به تنظیم دارایی های دیجیتالی هستند .
به گفته این مقام برزیلی این لایحه در صورت تبدیل به قانون محافظت از شهروندان برزیلی در برابر طرح های پانزی را هم عملی خواهد کرد. طرح هایی که برزیلی ها به ویژه با آن بسیار ضربه خورده اند.
این درحالی است که صدای حمایت از بیت کوین در دیگر کشورهای آمریکای لاتین هم بلند شده است و این هفته یک سناتور مشهور کلمبیایی گفت که این کشور باید از السالوادور الهام بگیرد.
گوستاوو پترو گفت که این کشور آمریکای جنوبی می تواند به جای تولید کوکائین از انرژی تجدیدپذیر برای استخراج بیت کوین استفاده کند.
گوستاوو پترو ، سناتور چپگرا با بازنشر یک مطلب درباره نایب بوکله ، رئیس جمهور سالوادور ، و با اشاره به اینکه السالوادر استخراج بیت کوین را با استفاده از انرژی آتشفشانی آغاز کرده است، گفت: اگر تمام ساحل اقیانوس آرام از ریزش های تند رودخانه های کوه های غربی برای تولید استفاده کند ، چه می شود؟

خروج از نسخه موبایل